Overzicht afslank producten

Hieronder vind je een overzicht van onze supplementen om af te slanken!

Supplementen om af te vallen kunnen je helpen net dat extra zetje in de rug te geven om gemotiveerd te blijven en je doel te bereiken. De webshop van Acti-vita.nl biedt een aantal goede afslankproducten aan tegen een betaalbare prijs. Alles wordt uit voorraad geleverd en zal binnen 24 - 48 uur bij je thuis worden afgeleverd. Wil je direct naar de webshop, klik dan hier. Neem hieronder een kijkje bij onze producten.

acti vita whey protein 100% Whey Protein bevat vrijwel geen vet en slechte (snelle) suikers. Het eiwitgehalte ligt maar liefst op 81 gram. De Whey eiwitten worden extra snel opgenomen wat resulteert in sneller herstel en meer resultaat. Vervang je maaltijd door deze lekker eiwitshake en bereik snel je doelen.

100% Whey Protein van Acti-vita

 

 

L-carnitine L-Carnitine

L-Carnitine zorgt voor meer energie, een verhoogde vetverbranding, betere sportprestaties en optimaal vetverlies!

 

 

Fatburner XTFatburner XT

Fatburner XT bevat een unieke mix van kruiden, vitaminen en mineralen. Een vetverbrander die écht werkt en je verwachtingen zal doen overtreffen.

 

 

MaaltijdvervangerSmoothie maaltijdvervanger

Smoothie is een wetenschappelijk goedgekeurde maaltijdvervanger! Het bevat een unieke combinatie van eiwitten, CLA's, voedingsvezels en L-Carnitine.

 

 

Omega 3 visolieOMEGA 3 VISOLIE

De welbekende Omega-3 vetzuren voor een mooi en gezond lichaam. Omega 3 heeft talloze voordelen, voor zowel sporters als niet-sporters.