L-Glutamine 500 gram

L-Glutamine 500 gram

L-Glutamine - 500 gram - Pure aminozuren 

Acti-vita biedt pure en microfijne L-Glutamine van de allerbeste kwaliteit. Het zorgt direct voor intensieve bescherming tegen spierafbraak, een ijzersterk immuunsysteem en stimuleert tegelijkertijd de spiergroei. 

Waarom Glutamine?

Glutamine is het meest voorkomende aminozuur (64%) in het spierweefsel. Tijdens het sporten of intensieve krachttraining wordt het aminozuur Glutamine in snel tempo uit je spieren leeggezogen. Is de glutamine helemaal op, dan begint het lichaam spiervezels af te breken. Helaas is dit de harde realiteit voor veel sporters die geen resultaten boeken. De kans is groot dat ze een tekort aan Glutamine hebben. De oplossing is simpel, voorzie het lichaam van extra Glutamine. Dit resulteert in minder spierafbraak, meer spiergroei en meer trainingsresultaat. 


Voordelen Glutamine

- Gaat spierafbraak tegen
- Voert de eiwitsynthese op, wat resulteert in meer spiergroei
- Vergroot het celvolume voor meer spiermassa
- Draagt bij aan een supersterk immuunsysteem
- Verdrijft je vermoeidheid
- Verbetert je concentratie vermogen
- Vermindert trek in zoetigheid (dus ook geschikt voor dieet!)

De microfijne Glutamine van Acti-vita zorgt voor een supersnelle en volledige opname in de spieren.

Inhoud

500 gram, goed voor 100 doseringen!

Gebruik:

Neem 1 tot 3 maal per dag 5 gram Glutamine in met water of vruchtensap.
 

Glutamine is een bekend prestatie bevorderend supplement. Er is veel vraag naar en het aanbod is groot. Niet elk merk biedt echter een goede kwaliteit. De productie van glutamine is namelijk een geavanceerd proces. Geregeld worden er grote aantallen glutamine vanuit het Oostblok, China etc. ingekocht en in Nederland verkocht tegen een lage prijs. Door de slechte productie technieken worden er vaak hoge concentraties aan verontreinigingen in deze glutamines teruggevonden. Acti-vita koopt haar producten in via een Nederlandse firma die voldoet aan hoge kwaliteit- en hygiëne eisen. Wij kunnen je verzekeren dat onze Glutamine het best denkbare veiligheidsprofiel heeft. Als de prijs van een product elders te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat ook vaak zo.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Acti-vita
  • Model: L-Glutamine 500 gram
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €26,95

Tags: 500 gram, glutamine