Fatburner XT V2 1+1 GRATIS

-50% Fatburner XT V2 1+1 GRATIS

Fatburner XT is tijdelijk 1+1 GRATIS! Bestel 1 product en krijg er automatisch 2 geleverd! OP = OP.

Fatburner XT V2 is een krachtige, nieuwe vetverbrandingsformule die je lichaam op de juiste wijze helpt in de strijd tegen overtollige kilo's en ongewenst lichaamsvet. Fatburner XT V2 bestaat uit een unieke mix van ingrediënten die je vetverbranding op het hoogste niveau laten draaien. Fatburner XT V2 is een waardige vervanger van de oude ephedra fatburners, oftewel een fatburner die écht werkt en je verwachtingen zal doen overtreffen.

Inhoud:
90 capsules (koel en droog bewaren)

Gebruik:
3x daags 1-2 capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd innemen met voldoende water. Niet na 19:00u 's avonds innemen. Maximaal 6 capsules per dag.

Waarom Fatburner XT V2?

Fatburner XT V2 bevat heel veel actieve ingrediënten in vergelijking met vele andere producten. Door deze ingrediënten verhoogd het actief metabolisme en wordt het jojo-effect en hongergevoel tegengegaan. Hierdoor is het afslanken veel beter vol te houden. Al met al een complete fatburner die je nodig hebt om vet kwijt te raken. Bovendien is Fatburner XT V2 scherp geprijst en profiteert u van directe gratis verzending.


Voordelen Fatburner XT V2:

 • Zorgt de hele dag door voor een hoge vetverbranding.
 • Geeft je veel meer energie.
 • Voorkomt een hongergevoel en trek in zoetigheid.
 • Verbrand vet, geen spieren.
 • NIet te vergelijken met andere fatburners
   

Ingrediënten:

Glucomannan, Green coffee beans extract (Coffea arabic L.), Capsule Vegetal, L-Tyrosine, Green Tea Leaves Powder, Caffeine anhydrous, anti-cacking agents (- Magnesium stearate and - Silicium dioxide), Guarana extract (Paullinia cupana), vitamines (- Biotin (Vit. B8) , - D-Calcium Pantothenate (Vit.B5) , - Thiamin hydrochloride (Vit.B1) and - Methylcobalamine (Vit.B12)), Capsicum fruit extract, Piper nigrum extract, Chromium picolinate 


Fatburner XT is tijdelijk 1+1 GRATIS! Bestel 1 product en krijg er automatisch 2 geleverd! OP = OP.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tip! 

Combineer Fatburner XT V2 met L-carnitine tartraat voor een uiterst effectieve afslank combinatie! 
Deze 2 supplementen kunnen tegelijk worden gebruikt, zie onderstaand schema als voorbeeld.

09:00u: 1 capsule L-Carnitine + 1 of 2 capsules Fatburner XT V2.
12:00u: 1 capsule L-Carnitine + 1 of 2 capsules Fatburner XT V2.
17:00u: 1 capsule L-Carnitine + 1 of 2 capsules Fatburner XT V2.

Ga je sporten? Neem dan 2 capsules L-Carnitine + 1 of 2 capsules Fatburner XT V2 30 - 60 minuten voor de training.

Let op: Fatburner XT V2 is niet geschikt voor personen met hart-en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, schildklier- of nierproblemen. Ook niet geschikt voor zwangere vrouwen.
 

Ook Fatburner XT V2 wordt Gratis verzonden binnen 24 uur*! Bekijk ook eens het Slank en Fit + programma 

GLUCOMANNAN

Glucomannan is afkomstig van de Konjac plant. Glucomannan heeft de unieke eigenschap dat het vezels bevat welke erg veel water kunnen opnemen, hierdoor zetten de vezels uit en heb een vol gevoel, wat natuurlijk helpt bij het afvallen.

HTTPS://EN.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/GLUCOMANNAN

GREEN COFFEE BEANS EXTRACT

Groene koffie bonen zijn ongeroosterde koffiebonen. 
Deze bonen zit vol met antioxidanten en chlorogeenzuur.

Antioxidanten is een verzamelnaam voor de spoorelementen vitamines E en C, seleen, zink en flavonoïden. Aangezien de lucht die wij inademen zuurstof bevat, heeft ons lichaam een systeem ontwikkeld om zich te beschermen tegen de oxidatieve werking van zuurstof, namelijk het antioxidantensysteem. Antioxidanten reageren met deze vrije radicalen, waardoor ze onschadelijk gemaakt worden in je lichaam. Kortom, antioxidanten kunnen een boost geven aan de gezondheid.

Chlorogeenzuur zorgt dat er minder glucose (suiker) aangemaakt wordt na een maaltijd, erg belangrijk als je wilt afvallen!

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/ANTIOXIDANT HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/CHLOROGEENZUUR

L-TYROSINE

L-Tyrosine is een aminozuur dat normaal gesproken in het lichaam in de juiste hoeveelheid voorkomt. Het zorgt voor de aanmaak van Noradrenaline en Dopamine die beide weer erg belangrijk zijn voor de energiedosering in het lichaam. Genoeg L-Tyrosine zorgt voor een prettig en fit gevoel, en, zeer belangrijk, kan zorgen voor een remming van de eetlust.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/TYROSINE

GREEN TEA POWDER

Groene thee schijnt erg veel positieve effecten op de gezondheid te hebben. In Fatburner XT is groene thee extract toegevoegd omdat de cafeïne in groene thee een bevorderend effect heeft op de mentale alertheid. Verder verlaagt het vetgehalte (waaronder cholesterol) van het bloed.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/GROENE_THEE

CAFFEINE ANHYDROUS

Caffeine anhydrous is simpelweg cafeïne zonder water, minder dan 0.5%. Cafeïne bevorderd een verhoogde vetverbranding en alertheid.

Veel fatbuners bevatten erg veel Cafeïne omdat dit uiteraard helpt bij het afvallen, echter is dit niet zonder risico! Teveel cafeïne geeft een opgejaagd gevoel en kan krampen in de buik veroorzaken. Om deze redenen bevat Fatburner XT een lage cafeïne dosering zodat Fatburner XT zonder risico kan worden ingenomen.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/CAFFEINE

GUARANA SEED EXTRACT

Guaraná wordt gebruikt als middel om prestaties te verbeteren, zowel geestelijk als fysiek. Er wordt ook wel gezegd dat guaraná na een vermoeiende training het lichaam helpt te zuiveren van melkzuur en op die manier voor meer "energie" zorgt

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/GUARANA

CAPSICUM FRUIT DRY EXTRACT

Ook wel bekend als Spaanse peper extract.
Capsicum extract ondersteunt de vetstofwisseling en helpt bij gewichtsbeheersing.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/SPAANSE_PEPER

PIPER NIGRUM EXTRACT

Extract van zwarte peper. Piperine stimuleert het metabolisme en de opname van nutriënten. Dit bevorderd de vetverbranding en versnelt het afvallen.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/PIPERINE

VITAMIN B8

Vitamine B8 is nodig voor de opname van Vitamine C. Verder speelt Vitamine B8 een erg belangrijke rol in het omzetten tijdens het omzetten van koolhydraten en eiwitten in energie.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/BIOTINE

VITAMIN B5

Vitamine B5 ook wel Pantotheenzuur is een erg belangrijke vitamine als je wilt afvallen. Vitamine B5 zorgt dat de vetten in het lichaam vrij worden gemaakt voor verbranding.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/PANTOTHEENZUUR

VITAMIN B1

Vitamine B1, Thiamine, zorgt voor de verbranding van koolhydraten. Erg belangrijk als je wanneer je bezig bent met afvallen. Het voordeel is dat het verbranden van koolhydraten energie oplevert, waardoor je je energiek voelt.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/THIAMINE

VITAMIN B12

Vitamine B12 heeft erg veel functies in het lichaam en is essentieel om goed te functioneren. Een tekort zal lijden tot een verminderde stofwisseling met alle gezondheidsklachten die daarbij komen kijken. Vitamine B12 zit in Fatburner XT om de stofwisseling te versnellen en het lichaam van energie te voorzien. Het geeft een energie boost een versnelde stofwisseling gaat uiteraard erg helpen bij het afvallen.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/COBALAMINE

CHROMIUM PICOLINATE

Wat doet een metaal als chroom in fatburner XT? Chroom heeft als opmerkelijke eigenschap dat het van groot belang is voor de stofwisseling van suiker. Het zorgt niet direct voor vetverbranding, maar het zorgt voor minder trek in zoetigheid. En minder zin in zoetigheid maakt het afvallen een stuk makkelijker en leuker! Erg belangrijke toevoeging.

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/CHROOM_(ELEMENT)

MAGNESIUM STEARATE

Enkel een additief tegen klonteren van de inhoud van de capsules

HTTPS://NL.WIKIPEDIA.ORG/WIKI/MAGNESIUMSTEARAAT
 • Merk: Acti-vita
 • Model: Fatburner XT V2
 • Beschikbaarheid: Op voorraad
 • €59,90
 • €29,95
 • 2 of meer €25,00

Tags: afvallen, fatburner, supplement afslanken