Over ons

Wij zijn Acti-vita.nl, één van de grootste websites op het gebied van fitness, voeding en gezondheid. Of u nu informatie zoekt over voedingstoffen, diëten, fitness oefeningen of trainingsschema’s, op Acti-vita.nl kunt u het allemaal gratis vinden. Sinds 2010 heeft Acti-vita.nl een bijbehorende webshop met een compleet aanbod van supplementen, trainingsschema's en fitness apparatuur. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd op de hoogste kwaliteit, laagste prijs en positieve ervaringen en resultaten van gebruikers. Geen goedkope eiwitten of andere supplementen uit verre landen, maar kwalitatieve producten die geproduceerd zijn bij Nederlandse fabrikanten, tegen een scherpe prijs. 

Verzendingen binnen Nederland (Gratis!)

Op werkdagen besteld voor 16:00u? Dan wordt de bestelling doorgaans dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag bij u afgeleverd. Besteld u in het weekend (na vrijdagmiddag 16:00u), dan wordt de bestelling de eerstvolgende werkdag, meestal op maandag, verzonden. Op dinsdag wordt het bij u afgeleverd. 

Het tijdstip van de levering is o.a. afhankelijk van de plaats en de grootte van het pakket. U ontvangt na een bestelling een Track & Trace code waarmee de bestelling tot in detail gevolgd kan worden. Let op: wij hebben hierna geen invloed op eventuele vertraging bij PostNL.

Is het bestelbedrag hoger dan € 15,- dan betaalt u geen verzendkosten. Alle supplementen en vrijwel alle fitness apparatuur en accessoires zullen dus gratis worden verzonden!  Fitness schema's gaan digitaal (via de e-mail), hier zijn ook geen verzendkosten van toepassing. Enorm veel voordelen dus om uw producten in onze webshop te bestellen.

Als uw bestelling niet kan worden bezorgd, kan de postbode ervoor kiezen het pakket bij uw buren af te geven. Als dit zo is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht d.m.v. een briefje in de brievenbus. Indien uw bestelling niet bij u en/of uw buren kan worden afgeleverd, heeft u tot 3 weken de tijd om het pakket op te halen op het postkantoor.


Verzendingen naar België

Wij verzenden al onze producten ook naar België. Als Belg dient u bij de betaling te kiezen voor overschrijving of PayPal. Bij Paypal wordt uw bestelling direct verzonden! De verzendkosten bedragen slechts € 4,95.

Veilig betalen

IDeal: Kiest u voor IDeal, dan kiest u voor een gemakkelijke, snelle en veilige betaling. U rekent af in een vertrouwde en beveiligde betalingsomgeving SSL, de wereldwijde standaard voor veilig betalen. Uw betaling ontvangen wij direct zodat de bestelling zonder vertraging kan worden verzonden.

Paypal
: Betalingen met Paypal zijn veilig en snel. Bij het bestelproces kiest u voor Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. Uw betaling ontvangen wij direct zodat de bestelling zonder vertraging kan worden verzonden.

Overschrijving  Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om uw betaling (op een later tijdstip) te voldoen via een overschrijving naar ons bankrekeningnummer (zie onder). Zodra uw betaling in goede orde is ontvangen, wordt de bestelling direct verzonden.

Heeft U vragen?

Wij beantwoorden uw vragen graag en liefst zo snel mogelijk. 
Stuur ons een email, klik hier.
Of bel ons op het algemene nummer van Acti-vita: 0648270832

Gegevens van Acti-vita.nl

KVK: 27336670 
BTW: NL820416253B01 
8155089 tnv Acti-vita
IBAN: NL33INGB0008155089
BIC: INGBNL2A