Smoothie afslankshake

Smoothie afslankshake

Smoothie afslankshake
 
Smoothie bevat een unieke combinatie aan eiwitten, CLA's, voedingsvezels, L-carnitine en vitaminen. Hierdoor is het uitermate geschikt om te gebruiken tijdens het afslanken. In combinatie met melk is Smoothie zelfs een wetenschappelijk goedgekeurde maaltijdvervanger! 

Smoothie bevat onderstaande ingrediënten:

L-Carnitine: heeft dubbel voordeel. Helpt je beter presteren en met afslanken. L-Carnitine zorgt voor het transport van opgeslagen vetten in het lichaam zodat ze gebruikt kunnen worden als energiebron.

CLA: heeft een unieke werking voor iedereen die wil afslanken of aan sport/fitness doet. Het verhoogd de vetverbranding en verhoogd de spiermassa bij krachttraining.

Eiwitten: onmisbaar voor je spieren en een algemene goede gezondheid. Smoothie afslankshake bevat maar liefst 35% aan eiwitten!

Vitaminen en mineralen: spelen een rol bij duizenden processen en het goed functioneren van je lichaam. Ook zijn ze noodzakelijk voor een goede gezondheid. Smoothie bevat alle belangrijke vitamines zoals vitamine A, B, C en D.


Hoe maak je het?

Je maaltijd Smoothie maak je klaar door 2 scheppen (40 gram) te mixen met 200 ml (magere) melk of yoghurt.
Vervang tot 2 maaltijden per dag en val op een gezonde en snelle manier meerdere kilo's af.

Met onze Smoothie kun je minimaal 12 maaltijden vervangen. Per maaltijd kost de Smoothie slechts € 2,20. Vergelijk deze prijs eens met een normale maaltijd, vaak ben je dan veel duurder uit!

Lees hier alle vragen en antwoorden over Smoothie Maaltijdvervanger.

Inhoud: 480 gram

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Acti-vita
  • Model: 20110050
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €26,50
  • 2 of meer €24,50

Beschikbare opties: