Acti-vita dieet | Introductie pagina

Welkom op de introductiepagina van het Acti-vita dieet!

Wil jij op een gezonde, sportieve en verantwoorde manier voorgoed verlost zijn van die overtollige kilo’s? Ben jij alle pillen, trilbanden of diëten die alleen op de korte termijn werken meer dan zat? Het Acti-vita dieet biedt de oplossing om af te vallen! In tegenstelling tot het gros van alle andere diëten, is het Acti-vita dieet dé oplossing om effectief, gezond, zonder hongergevoel én op lange termijn af te slanken.

Het Acti-vita dieet bestaat o.a. uit een handige productenlijst,sportschema's en diverse eetprogramma’s , uitgewerkt voor ieders persoonlijke energiebehoefte!

Het Acti-vita dieet biedt je talloze mogelijkheden om te gaan sporten met een van de tientallen sportprogramma’s. Volg het stappenplan om vandaag nog met het Acti-vita dieet van start te gaan!

Je kent vast wel iemand die flink is afgevallen door een bepaald dieet te volgen. Maar ken je ook iemand die een jaar later nog steeds alle verloren kilo’s kwijt is? Waarschijnlijk niet.
Het probleem van de meeste bestaande diëten is dat ze te veel afwijken van ons ‘normale’ eetpatroon. Op de lange termijn zijn ze moeilijk vol te houden waardoor de motivatie vaak ontbreekt om vol te houden.

Het gaat er niet om hoeveel kilo je de eerste weken afvalt, het gaat erom of je uiteindelijk je streefgewicht bereikt en die gemakkelijk kunt handhaven!

Met de meeste diëten zul je binnen enkele weken meerdere kilo’s verliezen.
Dit klinkt in eerste instantie erg positief. Echter, hoe meer gewicht je in de eerste weken verliest, hoe moeilijker het is om later op gewicht te blijven! Accepteer dat de kilo’s die er in tien jaar tijd zijn bijgekomen, er niet binnen enkele weken weer van af zijn.


In de grafiek hieronder is te zien dat je met het Acti-vita dieet op de lange termijn meer kans hebt om je streefgewicht te bereiken!

Waarom afvallen met het Acti-vita dieet?

Omdat het Acti-vita dieet rekening houdt met de belangrijkste factoren die doorslaggevend zijn voor succes op de lange termijn. Belangrijke factoren in een dieet zijn o.a. de productkeuze en het calorie-aantal. Heb je geen ruime keuze aan producten of is het calorie-aantal extreem laag? Dan zal je in eerste instantie misschien veel gewicht verliezen, uit de praktijk blijkt echter dat deze diëten niet geschikt zijn voor de lange termijn. Een dieet is nu eenmaal niet lang vol te houden als je steeds met een hongergevoel rondloopt of week in, week uit, geen boterham mag eten.

Het gros van de andere diëten kun je onderverdelen in 3 categoriën; koolhydraat diëten, calorie-arme diëten en vetarme diëten.

  • Bekende koolhydraat diëten zijn o.a. het Montignac dieet, het Atkins dieet, het South Beach dieet, en het low-carb dieet.
  • Bekende calorie-arme diëten zijn o.a. het Sonja Bakker dieet, 1 dag dieet, 10 dagen dieet, 40 punten dieet en fruit en groente diëten.
  • Bekende vetarme diëten zijn o.a. het vetvrije dieet, het ziekenhuisdieet en het bikini dieet.

In de onderstaande tabel kun je precies zien waarom het Acti-vita dieet wél werkt! Een goed en blijvend resultaat voor altijd!

Geïnteresseerd in het Acti-vita dieet?

Volg dan het stappenplan, in 9 stappen ben jij klaar voor de start, geheel gratis!

Klik hier voor het stappenplan

 

 

 

Wie zijn wij?

Acti-vita.nl is sinds 2004 een online platvorm over Fitness, Sport, Fitness oefeningen, Afvallen, informatie en meer! Op de site is van alles te vinden over diverse sport en gezondheid gerelateerde onderwerpen. Er is zelfs een Acti-vita.nl dieet!

 

Cookies