Slank de zomer in


De zomer en vakantie komen steeds dichterbij. Het weer wordt zonniger en we kleden ons niet meer elke dag in dikke winterkleding, maar in luchtige shirts of zelfs in zwembroeken of bikini’s. En tja, dan beginnen die overtollige kilo’s ineens extra op te vallen. Hoe maak je je lichaam in korte tijd strand en zomerklaar? Wij geven je hieronder een aantal belangrijke tips!

Afslanktip 1:

Ga je sporten? Richt je dan vooral op oefeningen die je vetverbranding hoog houden. Zo kun je in de sportschool tijdens het fitnessen beter kortere pauzes houden en met een iets lichter gewicht trainen, dan heel zwaar te trainen en tussen elke serie herhalingen 3 minuten te rusten. Train minimaal 2 tot maximaal 5 keer in de week voor een goed resultaat.
Ook interessant om te lezen: Plan om af te slanken

Afslanktip 2:

Eet niet te weinig. Veel mensen gaan een week voor de vakantie extreem weinig eten, wat in eerste instantie wellicht zorgt voor wat pondjes gewichtsverlies, maar al snel leidt tot ziekte, zwakte en grotere kans op blessures. Eet daarom nooit minder dan 1200 kcal en verspreidt je maaltijden over 5 of 6 momenten.
Ook interessant om te lezen: Eet de juiste voeding

Afslanktip 3:

Kies voor een gezonde voeding. Over het algemeen kun je het beste kiezen voor (witte) vis, eieren, mager vleesbeleg, kip, bruin of volkoren brood, olijfolie, fruit, groentes, magere kwark, melk en zuivelproducten. Kies liever niet voor wit brood, koekjes, snoep, gebak, worst, spek, salami, 48+ kaas, roomboter en gefrituurde producten.
Ook interessant om te lezen: Hoogwaardige voedingsstoffen

Afslanktip 4:

Supplementen kunnen je extra motiveren. En dat niet alleen, ze kunnen ook bijzonder effectief zijn. Effectieve en populaire produkten zijn o.a. Whey eiwit, L-carnitine tartraat en fatburners. Deze voedingssupplementen kun je ook terugvinden in onze webshop. Zie onderstaande links.
100% Whey Protein
L-Carnitine tartraat
Fatburner XT

Neem ook eens een kijkje op onze fitness pagina, cardio pagina en voeding & supplementen pagina.