Fitness en cardio oefeningen om je doelen als afvallen of spiergroei te behalen!          Gratis verzending vanaf € 15,-         Gratis fitness & voedingsschema's

Vraag en Antwoord

Fitness vragen

Hieronder vind je veelgestelde vragen over fitness, voeding, afvallen, spiergroei, schema's en oefeningen. 

De antwoorden zijn in de artikelen verwerkt.

Veel lees plezier!

Veel gestelde fitness vraag:
Ik hoor in de sportschool soms de term duo-set of tri-set. Wat wordt hier precies mee bedoelt?

 

 

Lees meer: Fitness duo en tri sets

Hardlopen

Veel gestelde fitness vraag:
Naast krachtraining en fitness oefeningen loop ik twee keer per week hard. Hebben jullie tips om het hardlopen leuker te maken? Hoe houd ik mezelf gemotiveerd?


Antwoord:

Lees meer: Hardlopen saai?

Veel gestelde fitness vraag:

Wat is de beste manier om droog te trainen? Wat kan ik dan het beste doen qua voeding? En hoe zit het met de krachttraining en cardio oefeningen? Moet ik bijvoorbeeld drie setjes van 20 herhalingen uitvoeren met een licht gewicht, of juist zwaar blijven trainen met minder herhalingen?

Antwoord:

Lees meer: Droog trainen?

Veel mensen sporten bijna elke dag en letten goed op hun voeding. Toch krijgen ze dat buikje maar niet weg. Moeten ze nog meer gaan trainen? Of is er een risico dat er teveel wordt gesport? Hieronder geven we antwoord op deze veel gestelde vraag.

Lees meer: Sporten tegen je buikje?

Veel krachtsporters hebben als doel om meer spiermassa op te bouwen. Uiteraard doen ze daarbij verschillende cardio oefeningen om dat laatste laagje vet weg te trainen. Hardlopen is zo’n cardio oefening die veel mensen zowel in de sportschool als in de buitenlucht vaak uitvoeren.  Maar is hardlopen wel geschikt om daarnaast voldoende spiermassa op te bouwen?

Antwoord:

Lees meer: Spiergroei en hardlopen?

slank en fit pakket