Nieuws

Crossfit Essentials Top-10

Of je nou een beginnende Crossfitter bent, een ervaren Crossfit trainer of een Crossfitter die een thuis gym wil bouwen, deze Crossfit Essentials Top-10 vormt de basis voor jouw Crossfit uitrusting.

De Halterstang

 

Hoeveel eiwitten heb je nodig?

Eiwitten zijn de bouwstenen van je spieren. Na een lichamelijke inspanning garanderen zij snel spierherstel en eventuele spiergroei.

Als je onvoldoende eiwitten consumeert kun je geen spieren opbouwen. 

Dus hoe vaak en intensief je ook traint, als je voedingspatroon niet juist is zul je geen spieren opbouwen en ook geen vooruitgang boeken voor de spiegel.

Lees hier alles over eiwitten!

Vijf meest gemaakte fouten beginnende sporters

De vijf meest gemaakte fouten van beginnende sporters

In januari melden zich vaak weer hordes sporters zich aan bij de sportschool. De intentie is uitstekend: ik ga wat aan mijn conditie doen. Ik wil afvallen en weer trots op mezelf voor de spiegel staan. Ruim 50% zakt echter na een paar maanden alweer de moed in schoenen, gewoonweg omdat ze verkeerd begonnen zijn. Wil jij wel graag goed van start gaan en binnen no time met een grote glimlach op je gezicht voor de spiegel staan? Zorg er dan voor dat je meest gemaakte fouten van beginners en oplossingen kent!

Trainen voor echt resultaat

Trainen voor echt resultaat in plaats van starten met bewegen!
We zien vaak na de decembermaand veel mensen vol goede moed weer starten met het sporten. Bij aanvang bezoekt men zeer regelmatig de sportschool, maar naarmate de maanden verstrijken blijven de sporters met de meeste discipline en motivatie over. Waarom? Omdat dit mensen zijn die
echt trainen in plaats van mensen die zonder plan starten met bewegen. 

Wil jij ook echt gaan trainen?

Wie zijn wij?

Acti-vita.nl is sinds 2004 een online platvorm over Fitness, Sport, Fitness oefeningen, Afvallen, informatie en meer! Op de site is van alles te vinden over diverse sport en gezondheid gerelateerde onderwerpen. Er is zelfs een Acti-vita.nl dieet!

 

Cookies